Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Как да живеем повече, умираме човек! - проплака протестиращ

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Как да живеем повече, умираме човек! - проплака протестиращ
Коментари Харесай

Протестиращи от Марш на свободата в София: Как да живеем повече, умираме човек

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

" Как да живеем повече, умираме човек! " - проплака протестиращ от площада в столицата през днешния ден пред камерата на телевизия 7/8.

" Никой не е получил нищо - нито един лев, нито 24 лв., нито нищо. Аз съм от ноември без работа, никакви пари не са били преведени, откак ни затвориха. Мой другар в Испания, сервитьор, взема 1000 евро помощи за това, че не работи сега и си е тук е ще се върне да работи, когато отворят, и аз съм решил да отида при него, тъй като тук няма смисъл. Да пристигна Мутафчийски да си купува маски с 24 лв.. " - сподели различен протестиращ.

" Платиха ни тези 24 лв. преди 5 дни на нашия личен състав. И за един ден през ноември също. Персоналът остана без пари за празниците. " - сподели жена от митинга. 

" По средата на пътя от Варна до тук получихме превод на парите, не знам дали е било инцидентно. Човек който споделя " крепко ще се мре ", не ми дава отговор на културата, не мога да го разясня. ", бяха думите на варненец от жълтите павета.  

" Аз отворих при започване на март и тогава пристигна пандемията, удари ме. Вътре съм с 80 хил лева, само че никаква помощ не съм получил. Тия ограничения са изцяло несъответстващи. Не може ние да не работим, а хотелите да работят. Тези помощи 60/40, в случай, че съм вътре с 80 000, от къде да ги платя на моя ралотник?! Тези ограничения са изцяло несъответстващи, тези хора не заслужават да са ръководещи. В историята на България до в този момент е нямало такава рецесия. Тя продължава една година. А ние сме получили помощи еднократно. В Англия хората не работят, само че на 1 число в банковата сметка влизат пари до 70% от заплатите на наши познати там. " - аргументира се различен мъж от митинга.   

" С Гърция и Англия не можем да се съпоставяме. Над 60 дни с 24 лв., може ли ". 
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР